El nostres serveis
Produccions audiovisuals

Conceptualitzem, desenvolupem contingut i realitzem els rodatges, produim tot tipus d’audiovisuals per a museus centres d’interpretació i altres equipaments culturals. 

Motion graphics i 3D

Treballem peces audiovisuals i clips basades en tècniques d’animació com motion graphics a partir d’ilustracions o materials documental així com entorns 3D arqueològics, històrics o contemporanis. 

Solucions d’enginyeria audiovisual

Dissenyem projectes d’enginyeria audiovisual determinant els equips de visualització o projecció i el hadware més adequat per a cada necessitat i realitzem l’instal·lació del mateixos. 

Disseny i producció d’experiències interactives

Pensem i dissenyem i desenvolupem contingut per d’experiències interactives ja sigui sobre pantalles o taules tàctils, superfícies especials, sistemes de reconeixement gestual, combinació d’elements interactius amb projeccions o instal·lacions especials interactives. 

Realització de mappings i projeccions especials

Realitzem i produïm experiencies basades en projeccions especials de carácter immersiu, ja sigui de gran format sobre superficies especials –mappings- animacions narratives sobre maquetes o qualsevol element físic.  

Producció d’experiències virtuals (VR/RA)

Generem i produim entorns virtuals per ser utilitzats per mitjà d’ulleres 3D, fotografíes i entors 360 així com solucions de realitat augmentada.