Museo de las Navas de Tolosa

Museo de las Navas de Tolosa

Interactiu
Personajes de la batalla
Interactiu que permet apropar-se als diferents protagonistes de la batalla i als fets més destacats de les seves biografies.

Producció Audiovisual
Polvo y metal
Audiovisual ambiental que genera un baix constant de caràcter visual i que mostra la iconografia de la guerra, els guerres, les tropes ..tant cristianes com musulmanes

Producció Audiovisual
El conflicto positivo
Audiovisual de reflexió sobre la batalla de las Navas de Tolosa, la contemporaneïtat dels conflictes bèl·lics i els mitjans per a la resolució sobre la base d’arguments de diàleg i entesa.

Producció Audiovisual
Asediando Al-Andalus
Audiovisual a partir de material rodat en plató i postproducció que presenta els moments anteriors a l’inici de la Batalla de las Navas de Tolosa i els protagonistes i arguments que desencadenen els fets.

Taula tàctil
La batalla 1212
Taula tàctil que per mitjà del joc el visitant ha de trobar uns objectes en un recreat camp de batalla on s’expliquen les tècniques de guerra i el desenvolupament de la batalla i les accions dels diversos protagonistes.

Interactiu
Mediterraneo año 1000
Interactiu que a partir d’un plànol de la Mediterrània a l’any mil mostra els fets i les localitzacions més destacades d’aquest moment històric.