Espai Ceretània

Espai Ceretània

Producció audiovisual
Ceretània, terra de pas i de contrastos
Producció audiovisual per ser projectada per mitjà de tres projectors sincronitzats que generen una pantalla super panoràmica. Tracta la història del territori des dels primer pobladors fins a l’edat mitjana. S’ha portat a terme per mitjà de rodatge d’entorns paisatgístics utilitzant un Drone i un intens treball de postproducció per tal de generar ambients històrics i recursos visuals al servei del guió.

Interactiu
Cerdanya un paisatge d’altitud
Es tracta d’un interactiu que presenta un model en 3D que es pot moure del territori de la Cerdanya. L’objectiu és que el visitant pugui ubicar els diferents localitzacions i poblacions que són protagonistes de la història ceretana. Una vegada seleccionat un ítem el visitant pot activar un entorn virtual i veure una imatge de 360 graus del lloc en qüestió.

Interactiu
Línia del temps
Es tracta d’un interactiu sobre pantalla tàctil que presenta les dates claus de la història del territori, oferint al visitant dades i imatges per tal que pugui estructurar una línia de temps que ordeni els esdeveniments.

Interactiu Kinect
Sons de la Ceretània
En aquest cas es tracta un interactiu de caràcter sensorial. S’ha sintetitzat la identitat ceretana a través de 8 tipologies de sons que s’associen a unes imatges. El visitant actua i realitza els gestos en l’aire que indica la projecció i pot activar els diferents sons i imatges.