epicentre!

epicentre!

Producció de video en 3D
Una finestra al Pallars
Es tracta d’una producció de vídeo rodada i editada totalment per wasabi en 3D amb la col·laboració de l’actor Eduard Muntada. Es tracta d’un viatge a través de la comarca on el personatge ens va descobrint els racons, els paisatges, la història i en definitiva la identitat de la comarca a través d’un petit viatge a ran de terra i amb la proximitat d’algú que estima la terra que trepitja. Es presentarà en el equipament denominat Epicentre per mitjà de projecció.

Producció de video
10 minuts d’història
Es tracta de la producció de vídeo que ens aproxima a més de dos mil anys d’història del Pallars Jussà. A partir del rodatge d’un personatge que apareix com l’encarregat de concentrar més de dos mil anys en 10 minuts el vídeo utilitzar la ironia, l’estètica de l’animació stopmotion i l’humor per tal de fer un repàs ràpid als principals esdeveniments històrics que han marcat l’evolució de la comarca.

Producció de vídeo
L’aparició dels mamífers
Es tracta d’una producció de vídeo que combina les escenes realitzades expressament per a la producció sota la supervisió de l’equip tècnic de l’Institut Paleontològic Miquel Crusafont amb imatges dels jaciments d’ignites del Pallars i altres de caràcter domèstic. El vídeo mostra a través de les imatges i la veu en off els procés de desaparició dels dinosaures per mitjà de la teoria més consensuada – la caiguda del meteorit- i com poc a poc van apareixent els nostres avantpassats més antics, els primers mamífers.

Producció de vídeo
Essència del Pallars
Es tracta d’un vídeo a cavall entre el petit documental i el vídeo participatiu. Busca construir una historia relativa a la identitat dels Pallars Jussà i els seus elements més significatius, els modus de vida actuals amb relació als de fa un anys i la seva permanència en el territori, els fets i els elements més autèntics de la comarca i el futur. Tot això a través de les paraules de 16 pallaresos i pallareses.

Producció de vídeo
El naixement dels Pirineus
Es tracta d’una animació en tres fases. La primera fase mostra els moviments de les grans plaques i els continents fins a formar el continent tal i com el coneixem nosaltres, la segona mostra la formació de les serralades del Pirineus per acabar amb un recorregut real a través de les muntanyes i els elements geològics visibles d’aquesta antiga historia de la terra que encara avui podem veure aflorar al Pallars Jussà