Centre d’interpretació 115 dies

Centre d’interpretació 115 dies

Interactiu
Els preparatius de la batalla
Interactiu de caire documental-informatiu que presenta l’armament utilitzat durant la Guerra Civil pels bàndols republicà i nacional

Interactiu
Ofensives i contraofensives
Interactiu de grans dimensions on es va realitzar la recerca per tal de mostrar setmana a setmana els diferents moviments de les tropes republicanes i nacionals. Incorpora animacions, clips de vídeo i tractament de planimetries de guerra.

Producció audiovisual
Ay, Carmela
Audiovisual de tipus ambiental d’introducció a l’exposició del Centre d’Interpretació que es fonamenta en imatges d’època i s’ordena a través del tema “Ay, Carmela” que narra el pas del riu.

Producció audiovisual
115 dies de combat
5 peces de vídeo temàtiques sobre el desenvolupament de la Batalla de l’Ebre que es presenten al llarg de l’exposició en petites pantalles integrades en el recorregut.

Producció audiovisual
El pas de l’Ebre
Audiovisual ambiental, que es projecta sobre la paret d’entrada de l’exposició i que simula el pas de l’Ebre per part de l’exèrcit Republicà la nit de Sant Jaume.

Producció audiovisual
Recordant, construïm el futur
Audiovisual de caràcter reflexiu on, a partir de la entrevista a testimonis de Batalla de l’Ebre que en aquella època eren nens es rememoren els fets i es reflexiona sobre la guerra, la memòria i la identitat.