Centre AQUA

Centre AQUA

Producció de video
Termes ahir i avui
Una producció de video que compara les imatges de les tècniques actual i al Balneari Font Vella amb les que es portaven a terme en època del Dr. Gravalosa

Producció de video
El paradís perdut
Una producció de vídeo que ens mostra la història d’un territori com les Guilleries. Un paradís que tenim ben a prop i que al segle XIX que va acollir bandolers, poetes, naturalistes, turistes i que es una una gran font d’on brolla aigua cristal·lina i termal.

Producció de video
Els usos de l’aigua
Producció de vídeo que per mitjà d’unes imatges evocatives compara els usos, la necessitat, la importància, la gestió i el valor del l’aigua al planeta.

Interactiu
Bruixes, boscos i bandolers
Un interactiu tàctil presenta els recursos de la zona a través de la lectura dels recursos del Pla Boscos de Bruixes i bandolers. A través d’unsa interfície de fotografia VR el visitant ha de trobar uns objectes que el portaran als diferents recursos del territori.

Interactiu
Patrimoni de Sant Hilari
Interactiu en el que per mità del joc “memory” s’han d’anar descobrint les parelles. Cada una d’elles dona peu a oferir una informació. Fins a quatre jugadors.

Interactiu Kinect
Pluviometria
Un interactiu basat en la gestualitat permet comparar la pluviositat de la zona de les Guilleries amb altres racons del món.